Зима 2023: Сервисне информације

У јужним предјелима умјерено до претежно облачно и углавном суво вријеме. На сјеверу, промјенљиво до претежно облачно, мјестимично уз дуже сунчане периоде у првом дијелу дана, током јутра по котлинама је могућа магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, у сјеверним предјелима мјестимично умјерен до појачан, југозападни. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 15 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Ни овог јутра нема кашњења, а стигли су Лазаро из Београда и Озлем из Лесковца, док се Ленс из Божур из Суботице, Ласта и Јадран Експрес из Београда и Блу лајн из Новог Сада очекују током јутарњих сати.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је кренуо у 7, за Дубровник Божур полази у 9:30, Јадран Експрес у 11:10, Лалатовић травел за Сарајево у 8:35, а Југропревоз Гацко за Требиње у 12:10. У поподневним и вечерњим сатима за дестинације у Србији саобраћају редовне линије. Због великих гужви, карте је неопходно резервисати.

Више информација могуће је добити позивом на бројеве телефона 031/321-225 и 069/017-100 (Viber, WhatApp), или путем портала  www.autobuskahercegnovi.com.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета за Београд, у 11:15, 15:20 и 15:45, као и лет за Истанбул у 8:55 сати.

Са подгоричког за Београд пет летова, први је у 7:50, затим у 9:40, 14:30, 18:10 и 20:25. Поред тога планирани су летови за Истанбул, Брисел, Манчестер, Лондон, Барселону, Беч, Краков, Меминген.

АМСЦГ

У нижим предјелима наше земље саобраћа се по  сувим коловозима. Из Ауто мото савеза упозоравају на појаву поледице у сјеверним и вишим планинским предјелима. Дуж  клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима.

На трајектној линији Каменари-Лепетане превоз возила обавља један трајект, који неће саобраćати од 22 до 6 сати. Аутобуси и теретна возила се преусмјеравају на пут заливом, a тунел Врмац је отворен за саобраћај.

Због Ластовог карневала саобраћај на дионици Лепатини – Тиват биће привремено бустављен од 14 до 15 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here