Стигао трајект, почео укрцај у Лепетанима

Након што је Поморски саобраћај у поноћ обуставио трајектну линију Каменари – Лепетане, стигао је трајект „Василије“ компаније Брив и у Лепетанима је почео укрцај. 

Трајект Василије

Предсједник УО ЈП Морско добро, Блажо Рађеновић је синоћ  казао да ће ЈП Морско добро  организовати превоз путника и возила бесплатно до даљњег.

-Унапријед се захваљујемо свим грађанкама и грађанима на разумјевању и стрпљењу будућих пар дана док овај посао на трајектној линији Kаменари – Лепетане не ставимо у пуни капацитет. Показало се право лице и колике су патриоте од ‘oдговорних људи’ и фирми које су од државних ресурса добијених без концесија преко деценије убирале више милона еура годишње у своје џепове, како се сад захваљују свим грађанима Херцег Новог, Тивта и Црне Горе, навео је Рађеновић на свом Фејсбук профилу. 

У Каменарима нема гужве, јер је већина путника кренула преко Котора, а по доласку трајекта компаније „Брив“ поједини су и сачекали укрцај. Подсјећамо, од 9 сати отворен је и тунел Врмац.

1 COMMENT

  1. Zahvaljujete se i napadate ih sto su prekinuli liniju a vi ste im prekinuli ugovor? Ili su to djilkoske fore e kao nema veze sto smo vam ukinuli ugovor vozite vi kao bilo ko bez ugovora? Tezak populizam, i najgori pokusaj vadjenje sebe iz odvratne situacije koju ste napravili za nas novljanje, na cilju populizma za sve u CG. Sramota!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here