Зима 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. На сјеверу, током јутра, по котлинама могућа магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. У сјеверним предјелима, у поподневним сатима, дуваће умјерен до појачан, јужни и југозападни вјетар. Јутарња температура ваздуха од -5 до 7, највиша дневна од 8 до 16 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА НА РИВИЈЕРИ

Ради несметаног и безбједног одвијања Бербе мимозе, на херцегновској ривијери биће привремено измијењен режим саобраћаја, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности Општине Херцег Нови. На локалном приобалном путу у Кумбору, од скретања са магистралног пута на локални пут (Змијица) до кружног тока у  Ђеновићима, саобраћај ће бити забрањен од 07:30 до 09:30 сати.  На локалном приобалном путу кроз Ђеновиће, Баошиће и Бијелу, од кружног тока у насељу Ђеновићи до Дома културе у Бијелој, саобраћај ће бити забрањен од 8:00 до 16:00 сати.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас четири лета: три ка Београду и један ка Истанбулу. Поласци ка Београду су у 11:40, 16:00 и 16:25. Лет ка Истанбулу је у 10:55.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси Озлен и Трансјуг из Београда. По реду вожње у 7 сати кренуо је Озлен ка Београду, 8:35 је полазак ка Сарајеву, у 9:30 и 11:10 ка Дубровнику, 12:10 ка Требињу.  Очекују доласке из Новог Сада, Ниша, Крагујевца, Суботице и Београда. Забиљежено је повећање путника, а мјеста има у свим правцима.

АМСЦГ

У нижим предјелима саобраћа се по  сувим коловозима. У сјеверним  и у    у вишим планинским предјелима   скрећемо пажњу  на мјестимичну поледицу. Дуж  клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима.  Предсједник одбора директора Морског добра Блажо Рађеновић казао је да трајектна линија Каменари – Лепетане неће бити обустављена, и да ће саобраћати од сутра у седам сати. Сутра од 7:00 часова ЈП Морско Добро ће организовати превоз путника и возила бесплатно до даљњег. Унапријед се захваљујемо свим грађанкама и грађанима на разумјевању и стрпљењу будућих пар дана док овај посао на трајектној линији Каменари – Лепетане не ставимо у пуном капацитету. Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here