Кадић: Болница Мељине од првог марта у пуном капацитету

Болница Мељине

Новим огласом за радна мјеста у Болници  Мељине обухваћен је комплетан постојећи медицински кадар и дио немедицинског. Болница Котор поновила је оглас након што је први поништен. Од 1. марта радиће интерна медицина, хирургија, гинекологија, физијатрија и баро комора, потврдио је гостујући у емисији Боје јутра, ТВ Вијести директор Фонда за здравствено осигурање Вук Кадић.

Фото: Вук Кадић у емисији Боје јутра, ТВ Вијести

– Говоримо о 150 запослених у Болници Мељине, од којих  преко 70 радника чини немедицински кадар. Предвиђена су радна мјеста за одређен дио немедицинског кадра, који је неопходан у овом тренутку да би та Болница почела да  функционише. Од првог марта требало би да у Болници функционише интерна медицина, хирургија, гинекологија, физијатрија, као и баро комора.

У пуном капацитету подразумјевају и дежурства и приправности и све остало што су имали до сада. За све остало потребно је вријеме. Надам се да ћемо до љета успјети да оспособимо што више одјељења унутар Болнице, како би грађани Херцег Новог имали адекватну здравствену заштиту и за себе и туристе, објаснио је Кадић.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here