Зима 2023: Сервисне информације

У јужним предјелима промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. На сјеверу, ујутру, по котлинама магла или ниска облачност, током дана претежно сунчано, крајем дана повећање облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, у сјеверним предјелима јужни и југозападни. Највиша дневна температура ваздуха од 6 до 16 степени.

Вода

Из херцегновског „Водовода“ обавјештавају потрошаче који се водом снабдијевају преко пумпних система да данас од 7:30 до 18:00 сати може доћи до отежаног водоснабдијевања због прекида у електро напајању пумпи, усљед радова на електропреносном систему које је најавио ЦЕДИС на више локација на територији општине Херцег Нови.

Потрошачи са подручја дијела Зеленике око круга бившег ПКБ-а биће без дотока воде у термину од 8:00 до 16:00 сати због радова на изградњи канализационе и реконструкцији водоводне мреже.

Струја

Без струје ће данас бити:

– од 10:00 до 12:00 сати: ужи дио града, Мељине, Камено, Крушевице, Мокрине, Врбањ, Убли, Пресјека, Сасовићи, Опачица, Ногуловићи, Марићи, Аврамовићи, Кути, Кућанско поље, Немила, Топла, Поди

– од 13:00 до 15:00 сати: Топла 1, Топла 2, Топла 3, Модра плоча, Милашиновића мост

– од 12:00 до 13:00 сати: Њивице, Жвиње

– од 7:30 до 18:00 сати: Јачеглав, Поди, Матковићи – Требесин

– од 8:00 до 15:00 сати: Каменари, Ђурући

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. Ни овог јутра нема кашњења, а поласци су тачно на вријеме. Мјеста има у свим правцима.

Више информација могуће је добити позивом на бројеве телефона 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала  www.autobuskahercegnovi.com.

Аеродроми Црне Горе

Три лета за данас из Тивта ка Београду, у 8:00, 10:25 и 15:20. Из Подгорице је већ реализован лет ка Београду у 7:30, слиједе ка Кракову, Истанбулу, Бриселу, Љубљани и Бечу, као и више полијетања ка Београду током дана.

Измјена режима саобраћаја кроз Херцег Нови

Због програма свечаног отварања 54. Празника мимозе данас ће бити забрањен саобраћај у дијелу Игала и Херцег Новог.

Привремено ће бити забрањен саобраћај у Његошевој улици, на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до улице Саве Ковачевића (пицерија „Тач“) од 18:15 до 19:15 сати.

Саобраћај ће бити забрањен и у улицама Сава Илића и Његошевој, на потезу од раскрснице улица Пете Црногорске бригаде и Сава Илића (бивши хотел “Тамарис”) до раскрснице Његошеве са Осјечком улицом (зграда “Барон”), од 18:15 до завршетка церемоније свечаног отварања и концерта.

АМСЦГ

У нижим предјелима саобраћа се по сувим коловозима. У сјеверним, централним и у вишим планинским предјелима може бити поледице, а дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 27 саобраћајних незгода у којима је шест особа задобило лакше повреде.

Пред полазак позовите 19807 и информишите се о тренутном стању на путевима.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here