Новљанин Рајко Кривокапић шеф струке у Свис Централи

Млади и изузетно талентовани тренер Новљанин Рајко Кривокапић именован је за шефа стручног штаба екипе Свис Централа из Швајцарске. Кривокапић је до сада био координатор млађих селекција, а самостално је водио други тим.

Свис Централ није оправдао очекивања у првом дијелу сезоне, а од Рајка Кривокапића се очекује да подигне екипу, подмлади тим, формира систем, који би у надоградњу током љета, могао много боље да функционише у сезони која слиједи.

Рајко Кривокапић је тренер који иза себе има успешну каријеру. Самостално је водио Теодо из Тивта и Приморје из Херцег Новог, а потенцијал који има није промакао челницима Савеза, па је Кривокапић доста времена провео у репрезентацији.

Био је и дио стручног штабa сениорске женске репрезентације Црне Горе, сарадник Јелени Шкеровић на Европском првенству, био је у стручном штабу Звездана Митровића током квалификација за Мундобаскет, до којег је Црна Гора и стигла.

Самостално је водио У16 генерацију која је остварила успијех освајањем деветог мjеста на шампионату Европе, био је асистент Небојши Богавцу, а генерација У18 је под командом поменутог тандема, успјела да освојио прво мјесто у Б дивизији, а затим и опстанак у елитном друштву.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here