Зима 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу, током јутра, по котлинама магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 17 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без струје ће до 18:00 сати бити насеља Јачеглав на Подима и Матковићи на Требесину, а од 9:00 до 15:00 сати потрошачи у Бијелој, као и у насељу Ђурићи у Kаменарима.

ВОДОСНАБДИЈЕВАЊЕ

Из херцегновског Водовода обавјештавају да ће због радова на мрежи које су најавили из ЦЕДИС-а, до 18:00 часова без дотока воде биће насеља Брајковина и Миштица, а од 9:00 до 15:00 часова насеља Ковачина, Панорама, Жагер, Ђурићи и Лаловина, саопштавају из Водовода.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног извођења радова на изградњи канализационе мреже Кутско поље, у циљу заштите водоизворишта Опачица, до 14. марта  биће забрањен саобраћај за сва возила дијелом Зеленике, од зграде “Старо кино” до раскрснице код зграде Дома пензионера.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Ни овог јутра нема кашњења на аутобуској станици, на вријеме су стигли Божур из Београда и Виена из Модриче, а у наставку пријеподнева очекују Блу лајн и Јадран експрес из Суботице, Ленс из Новог Сада, Транс југ уз Београда, Јадран лајн из Крагујевца и Ројалове превознике из Ниша и Београда.

Градски и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Стандардна четири лета са тиватског аеродрома, jедан лет ка Истанбулу, у 11:00 сати и три ка Београду, такође у 11:00, 15:20 и у 16:00 сати. На вријеме су реализована два прва јутарња лета ка Београду са подгоричког аеродрома, слиједе још три ка главном граду Србије, три ка Истанбулу и један ка Манчестеру.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 / број подгоричког аеродрома – 020 444 244 и 19880.

АМСЦГ

У нижим предјелима саобраћа се по сувим коловозима, док у сјеверним мјестимично има поледице. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима.

Саобраћај кроз тунел Врмац потпуно je обустављен до 20. фебруара до 8:00 сати, због санацијe канализационог колектора. За вријеме трајања обуставе, може се користити алтернативни путни правац Котор – Тројица – Радановићи.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 11 саобраћајних незгода, у којима су четири особе задобила теже, а седам особа лакше повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here