Тројка Мићовића за славље Приморја

Након драматичне завршнице, у послиједњој секунди сусрета тројком Огњена Мићовића кошаркаши Приморја 1945 побједили су на свом паркету Дечић из Тузи, у оквиру 15. кола Прве лиге, резултатом 85:82.

Меч је прошао уз осцилације и једне и друге екипе. У првом дијелу меча повели су гости, чак са двоцифреном предношћу.

У наставку, поготово у трећој дионици, изабраници Зорана Тодоровића су преокренули и у једном тренутку повели са 15 поена разлике. У тим тренуцима чинило се да ће Новљани лако доћи до побједе. Међутим, крајем треће и током четврте дионице играчи Дечића су смањивали предност Приморја, да би на 8 секунди до краја резултат на семафору гласио 82:82.

Играч Приморја Хуремовић промашује два слободна бацања, али гости губе лопту, а Мићовић постиже тројку за велико славље домаћег састава.

– У неким претходним утакмицама нисмо имали среће, иако смо били бољи. То нам се вратило вечерас. Меч је прошао уз доста осцилација у игри али на крају смо, мислим, заслужено славили. Честитам мојим саиграчима на доброј партији –  рекао је након утакмице Мићовић.

Код Приморја, упркос промашеним бацањима у финишу сусрета, Елдин Хуремовић је одиграо одличан меч, постигао је 20 поена и имао 10 скокова, Чворовић је уписао 17, Ковачевић 12, а Вучуровић 10.

Код гостију Кољевић је постигао 28, а Вилијамс 20 поена.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here