Караван Празника мимозе одушевио грађане Подгорице, данас у Требињу

Фото: Медиа Биро

 Зимско рухо подгоричких пјешачких зона, недавно реконструисану Његошеву и Бокешку улицу, синоћ су грациозним дефилеом ,,утоплиле“ херцегновска Градска музика и мажоретке каравана ,,Празника мимозе“, уз помоћ којих је локална Туристичка организација (ТОП) успјешно дочарала љепоту манифестације ,,Подгорица – град љубави“.

Како преноси Медиа Биро, Медитерански сплет догађаја организованог у сусрет Дану заљубљених, бројни грађани испратили су и на централном Тргу независности, гдје су уз интересантне кореографије и свечане звуке имали прилику да осјете мирис зимског цвијета, који се касније проширио и дуж Улице слободе.

-Програм смо наставили концертом, наступима ди-џеја Данила Радусиновића и групе ,,Kуба“, а како би се мало загријали у овим вечерњим, хладним часовима, угоститељски објекти који гравитирају дуж Његошеве улице, послуживали су топле напитке по промотивним цијенама. Заједно са градским предузећем Kомуналне услуге, поставили смо симболичну конструкцију у облику срца, гдје су сви посјетиоци имали прилику да се фотографишу. Жеља нам је да што више оваквих манифестација организујемо у центру града, гдје је и највећа концентрација туриста, појаснила је директорица ТОП Ирена Рогошић.

Ријечи хвале упућене организаторима, нису штедили ни одушевљени грађани.

-Ово је нешто што Подгорици треба, управо оваква дешавања. Веселимо се оваквим пројектима, гдје на најљепшим улицама можемо да уживамо, закључили су са усхићењем грађани Подгорице.  

Уз подршку и покровитељство Града Требиња, караван мимозе из Херцег Новог се побринуо  да донесе дашак Јадрана и на улице Требиња, у којем бораве данас.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here