„Јадран“ са одличним Данилом Радовићем сигуран   

Foto: pvkjadran.com

У другом колу првенства Црне Горе Јадран је према очекивању, на базену Шквер, славио против Kатара 15:9 (4:3, 4:1, 4:3,4:2). То је друга побједа тима Петра Радановића у овом дијелу, док су Kоторани претрпјели други пораз.

Домаћи Јадран је све вријеме контролисао игру.  Kатаро се одлично држао у првој четвртини после 0:1 и 1:1 и водства домаћих 4:1 смањио је на 4:3 а потом ушао у дуги сушни период без гола.

У другој и почетком треће четвртине, ефикасном игром Јадран је одмакао на 9:4.  Тек тада је тим из Kотора пронашао пут до Ђуровићеве мреже за 9:5. Домаћи тим предвођен изврсним Данилом Радовићем има предност од шест голова 11:5 и било је јасно да тим Ивана Бјелобрковића нема снаге да се супростави резервној постави шампиона са Шквера

Стријелци за Јадран: Данило Радовић 7, Раџион Зиузин је постигао три, а гол мање Матеј Чарај. По једном,  у стријелце су се уписали Лазар Вукићевић, Мартин Гардашевић и Матија Сладовић.

Голове за Kатаро су постигли: Душан Милаш три, док су по два гола постигли Драган и Иван Марковић. А по гол Ненад Петровић и Огњен Вујачић.

  У другој утакмици овог кола данас играју Приморац-Будва.                                                                                 

У наредном колу, Јадран ће угостити Приморац а Kатаро гостује Будви.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here