„Парк Мимозе“ на 54. Празнику мимозе – клизалиште са погледом на море  

Парк Бока

У новском парку Бока током 54. Празника мимозе  од 12. фебруара до 5. марта биће отворен Парк Мимозе, који нуди разноврстан програм и забаву за све узрасте.

– У парку у центру града очекују нас клизалиште, концерти, дјечије атракције, локални специјалитети и викенд базари, саопштили су из Службе за информисање Општине Херцег Нови.

Централни простор Парка Мимозе заузима клизалиште од 200 квадратних метара. Први пут ће у оквиру Празника мимозе имати прилику да се клизамо са погледом на море. Kлизалиште ће бити отворено сваког дана од 10 до 23 часа, а цијена за пола сата клизања је 2 еура. Kлизаљке свих бројева се могу изнајмити на самом клизалишту.

Током 22 дана у парку ће наступити више од 30 бендова и ди џеј-ева, како локалних, тако и регионалних звијезда. Нови фосили, Кубисмо и Нено Белан су само неки од извођача који ће увеличати фешту у Парку Мимозе.

Посебан програм припремљен је за најмлађе. Уз термине за дјечије клизање, у парку ће бити постављена стијена за планинарење, дјечији зип лајн, кућица за игру са тобоганом, као и разне радионице, на којима ће се малишани забавити и нешто ново научити.

У оквиру Парка Мимозе налази се укупно девет кућица у којима ћете моћи да пробате локалне специјалитете, као и топле и хладне напитке. Свака кућица има свој, специфичан локални производ, који репрезентује Херцег Нови и Боку которску. Пробајте домаће приганице, роштуле, кроасане, новско пиво, њоке или рибље крокете, у комбинацији са куваним вином, ракијом или соком од шипка.

Викендима ће у Парку Мимозе бити организовани викенд базари у оквиру којих ће локална газдинства понудити своје домаће производе. Моћи ћете да из прве руке, од самих произвођача купите домаћи сир, пршут, мед или џем од кивија.

Радно вријеме Парка Мимозе је сваког дана од 10 до 00 часова.

Све актуелности можете пратити на страници  www.instagram.com/parkmimoze

Чекамо вас у парку, да уживамо заједно, поручили су организатори.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here