Демократе формирају Изборни Штаб предсједничког кандидата у Херцег Новом

Општински одбор Демократа Херцег Нови дао је пуну подршку одлукама Предсједништва странке да Демократе имају свог предсједничког кандидата на изборима заказаним за 19. март, саопштено је херцегновског одбора ове странке.

– Херцег Нови је град који је одавно препознао погубну политику ДПС-а и њихових сателита и одмах стао и остао на првој линији борбе против бившег режима. Зато смо и овом новом задатку у борби против бившег режима приступили озбиљно и сада смо у завршној фази прикупљања више од потребног броја потписа подршке предсједничком кандидату Демократа.

Општински одбор Демократа задужио је све мјесне одборе и организацију Младих демократа да покрену припрему спровођења теренске кампање кроз коју ћемо у директној комуникацији са грађанима презентовати информације о актуелном политичком моменту и осталим активностима Демократа у овом изборном процесу.

Такође ОО Демократа је донио одлуку о формирању Изборног Штаба предсједничког канидата Демократа који ће спровести изборну кампању на територији општине Херцег Нови.

Црној Гори су потребни мир, стабилност, партнерски али не и сервилни однос са партнерима и међународном заједницом, убрзан процес приступања ЕУ и прије свега, побједа над корупцијом и криминалом и подјелама свих врста, које су нам сервирали претходних 30 година.

Зато само предсједник Демократа, као освједочених бораца против свега наведеног, уз подршку свих грађански оријентисаних грађана и партија, може да донесе побједу на изборима за предсједника Црне горе, чиме бисмо остали  на бранику очувања велике народне побједе из 2020. године – наведено је у саопштењу Општинског одбора Демократа Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here