Лига шампиона: Тешановић бриљирао у Марсеју

Фото: Илустрација

Ватерполисти из Херцег Новог у 7. Кола Лиге шампиона имали су запажену ролу. Највише је синоћ у Марсеју пружио репрезентативни голман Петар Тешановић у капици Бреше која је као гост побиједила екипу Марсеја коју са клупе води Милош Шћепановић 13:5. Италијани су повели 7:0 и већ у првом дијелу утакмице ријешили исход утакмице.

Тешановић је у првој четвртини зауставио шут из петерца Андрији Прлаиновићу, а до одмора и Анти Вукићевићу. У поразу Марсеја, без голгетерског учинка били су репрезентативци Црне Горе: Владан Спаић и Урош Чучковић (изнудио први петерац) и Андрија Прлаиновић. Дејан Лазовић уписао је осам одбрана. Екипа Милоша Шћепановића има мале шансе да избори пласман на завршни турнир у Београду јер је на половини такмичења освојио само четири бода.

У овом колу занимљив је био дуел, црногорски репрезентативаца у капици Сабадеља Константина Аверке и Душана Банићевића и Мирослава Перковића и Сава Ћетковића из Новог Београда. Тим из Београда славио је 8:6. Ћетковић је дао гол, а код домаћина Аверка је имао три поготка без промашаја.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here