Mamula Island – Презентација радних позиција у Никшићу и Херцег Новом

Дани отворених врата Mamula Island током којих ће бити представљене могућности запошљавања биће одржани у четвртак и петак, 9. и 10. фебруара у Никшићу и Херцег Новом.

У Никшићу заинтересовани кандидати могу разговарати са представницима Mamula Island у четвртак, 9. фебруара у периоду од 10 до 16 часова у хотелу Оногошт.

У Херцег Новом ће радне позиције бити представљене у петак, 10. фебруара од 10 до 16 часова у Градској кафани.

Током Дана отворених врата, сви кандидати ће моћи да се упознају са стручњацима који су већ запослени у хотелу Mamula Island, те ће имати прилику да сазнају више детаља о могућностима да постану чланови овог тима.

– Тражимо кандидате различитих профила и позивамо све заинтересоване да дођу и лично се информишу о могућностима ангажмана, да сазнају више детаља о концепту хотела Мамула Aјленд и схвате нашу визију. Желимо да оформимо тим професионалаца који ће персонализовано искуство хотелијерства довести на потпуно нови ниво. У том смислу желимо да проширимо тим новим лицима са искуством рада у угоститељству и хотелијерству луксузне категорије, као и кандидатима за почетне позиције – каже Бојана Филиповић, шеф сектора људских ресурса Mamula Island.

Хотел Mamula Island у предстојећој сезони нуди послове у секторима хране и пића, на радним мјестима конобара и помоћних радника у кухињи; одјељењу домаћинства потребне су собарице и радници у вешерају а отворене су и позиције за раднике на пријему робе и спасиоце-докере. Искуство у туризму и угоститељству је добродошло, као и основно познавање енглеског језика.

Будући запослени хотела Мамула Aјленд имаће прилику да раде у инклузивном радном окружењу и да граде каријеру у свјетски познатој компанији која поштује највише међународне стандарде пословања.

У сусрет отварању хотела у пуном капацитету на прољеће, у току је завршна фаза стварања рафинираног хотела-острва који је рестауриран и преуређен како би унио нови живот на острво Ластавица и у тврђаву Мамула, јединствено обиљежје Бококоторског залива већ скоро два вијека.

Хотел острво Mamula Island је представљен локалној заједници, кроз низ викенда отворених врата и низ организованих посјета и обилазака за локално становништво, истакнуте јавне раднике, медије и друге различите заинтересоване групе, који су одржани током септембра и октобра, а изазвали су велику пажњу и привукли око 7000 посјетилаца.

„Mamula Island“ је обновљена тврђава из 19. вијека која је претворена у софистицирани бутик хотел. Острво смјештено на улазу у Бококоторски залив, локалитет уписан на Листу свјетске баштине УНЕСКО, мјесто је изузетне природне љепоте, аутентичног духа и богате културне баштине. Хотел поштује успомене на прошлост, али истовремено и отвара врата будућности. Посједује 32 собе и апартмана, холистички спа центар, плажу, базене, ресторане и барове. Сви садржаји су окружени морем и небом, створени да пруже свијет који је другачији од свакодневице.

За више информација посјетите www.mamulaisland.com и пратите „Mamula Island“ на Инстаграму и ЛинкедИну.

Плаћени ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here