Петиција за спас Института „Др Симо Милошевић“

Одбор за здравство, рад и социјално старање Скупштине Црне Горе покренуо је он лајн петицију за спас Института „Др симо Милошевић“ Игало.

Како наводе, мало је породица у Црној Гори које током посљедњих деценија нису имале најближег члана или сродника на физикалном лијечењу и рехабилитацији у Институту Игало.

– Да ли ће вишедеценијска небрига довести до гашења једног од највећих брендова наше Државе? Да ли је приватизација једино рјешење ? Спас Института Игало залог је за будућност свих грађана Црне Горе. Зато вас молимо да нам помогнете у нашој борби, потписивањем електронске петиције. Вријеме је кратко, а нама је потребно 6000-7000 потписа да би наш захтјев био разматран у Скупштини Црне Горе – наводе из Одбора за здравство, рад и социјално старање.

Иницијатор петиције је предсједница синдиката Института, Марија  Обрадовић.

Петицију можете потписати на линку.

13 COMMENTS

  1. Država MORA da sačuva Istitut ! Mora zbog komplet crnogorsko stanovništva, a posebno zbog Igala i HNovog. Da se domaćinski upravljalo Institutom i državom, ne bi se došlo na ove grane. Spasite svijetlu tačku našeg zdravstva!

  2. […] Путем електронске петиције Скупштине Црне Горе, објашњава Вујовић, грађани могу учествовати и у измјени одређеног закона. Ова врста петиције не иде преко Одбора већ се шаље свим посланицима поједничано и иде на пленарно засједање Скупштине, а грађани се детаљније могу информисати путем сајта epeticije.skupstina.me […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here