ПРОЉЕЋЕ 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

До краја дана у јужним и централним предјелима мало до умјерено облачно уз доста сунчаних интервала, а на сјеверу умјерено до потпуно облачно и углавном суво. Вјетар умјерен до јак сјеверних смјерова. Јутарња температура ваздуха до 12, највиша дневна до 21 степен.

СТРУЈА

Из Цедиса обавјештавају да ће због наставка радова на мрежи, у термину од 8 до 15 сати без струје остати мјештани Мокрина.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње. У наш град јутрос је стигао Трансјуг из Београда. У наставку пријеподнева очекује се Блулајн из Суботице.

Редом вожње предвиђени су поласци ка Београду Озлема који је кренуо у 7 и Трансјуга који полази у 15 сати, те Блулајна за Суботицу у 19 сати.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома за Београд данас је планиран један лет у 18:40 сати.

Са подгоричког аеродрома планирано је шест летова, два ка Београду, те по један ка Заграбу, Бечу, Истанбулу и Кијеву.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз на релацији Бар – Београд саобраћа сваке вечери. Полазак је у 19, док је повратак из главног града Србије у 21:10.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају овог јутра очекују суви коловози у јужним предјелима. На сјеверу је мјестимично изражена поледица. Из Ауто мото савеза позоравају на повећану опасност од одрона на путевима који воде поред ријека и косина. Возачима се савјетује опрезна вожња прилагођена условима и стању на путу.

Улазак и излазак путника из Црне Горе обавља се преко граничних прелаза непрекидно током 24 сата, осим преко граничних прелаза Вуча на путном правцу Рожаје-Тутин и граничног прелаза Метаљка на путном правцу Пљевља-Чајниче који се обавља у периоду од 7 до 19 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here