Потврђени додатни летови из Београда у току Празника мимозе

Фото: Општина Херцег Нови и МедиаБиро

Секретаријат за туризам, економски развој и инвестиције Општине Херцег Нови договорио је са црногорском националном авио компанијом организацију већег број летова из Београда за Тиват у току 54. Празника мимозе.

Директор продаје компаније Ер Монтенегро (Air Montenegro) Дејан Пижурица, саопштио је да ће термини у којима ће се одвијати додатни летови бити објављени средином овог мјесеца.

Додатни летови у току Празника мимозе, како је истакао секретар за туризам, економски развој и инвестиције Ненад Витомировић, омогућиће бољу попуњеност смјештајних капацитета и повећати број туриста током фебруара и марта.

– Очекујемо знатно већи број гостију из Србије јер су у периоду Празника мимозе празници у Србији. Програм је иновиран у односу на претходне године и конципиран да нуди занимљиве садржаје за све укусе и генерације. Надамо се успјешном договору и са агенцијама из Бања Луке. Наш циљ није само боља посјета у току Празника мимозе, јер након тога слиједе Васкршњи празници и Први мај. Херцег Нови мора да буде видљивији и конкурентнији на туристичком тржишту региона и Европе уопште. Ово ће уједно бити и почетак промотивних активности за наредну љетњу туристичку сезону, истакао је Витомировић.

Секретаријат за туризам, економски развој и инвестиције Општине Херцег Нови ће, на састанку који ће услиједити са свим заинтересованим туристичким агенцијама из Бања Луке, сагледати могућност увођења чартер летова из тог дијела Босне и Херцеговине.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here