ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

До краја дана у јужним и централним предјелима промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима и углавном суво. На сјеверу промјенљиво до претежно облачно, понегдје слабе падавине, сусњежица и снијег. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температурa ваздуха до 15 степени.

СТРУЈА

Због планираних радова на мрежи, данас ће од 8 до 9 сати без струје остати околина Новосадског одмаришта, улица 29. Децембра, Осјечка и Његошева улица као и шеталиште Пет даница.

У термину од 8 до 15 сати без електричне енергије ће бити Лучићи, Беци, Пријевор, Малта и Коњевићи, саопштено је из Цедиса.

МЕЂУГРАДСКИ САОБРАЋАЈ

У циљу заштите становништва од новог коронавируса забрањује се путнички међуградски саобраћај од вечерас од 21 сат до понедјељка у 5 сати.

Уз потврду за дозвољено кретање у међуградском саобраћају као и након 21 сат, запослени морају службеницима полиције дати на увид рјешење о заснивању радног односа или уговор о раду.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду увожње. Стигао је Банбус из Београда, у наставку пријеподнева очекују се Божур из Суботице и Ласта из Београда.

Редом вожње предвиђени су поласци, Озлема који је ка главном граду Србије кренуо у 7, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Банбус ка Београду у 16, Божур ка Суботици у 17:40 и Ласта ка Београду у 21 сат.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома планиран је лет ка Београду у 10:05, док је са подгоричког аеродрома планирано пет летова, три ка Београду, те по један ка Дортмунду и Мемингену.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз на релацији Бар Београд саобраћа сваке вечери. Полазак је у 19, док је повратак планиран у 21:10.

АМСЦГ

Саобраћај се овог јутра обавља умјереним интезитетом, по мјестимично мокрим и клизавим коловозима. Магла смањује видљивост по котлинама и дуж ријечних токова. Из Ауто мото савеза савјетују опрезну вожњу, прилагођену тренутном стању на путу.

Због клизишта на путном правцу Шћепан Поље-Фоча забрањује се саобраћање камионима, камионима са приколицом и шлеперима. Отежано саобраћају само путничка возила.

Возите пажљиво и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here