Лучић: Част је добити највеће признање свог града

Затечен је, али и пријатно изненађен што је Октобарска награда припала њему, казао је Боро Лучић и истакао да она представља част и обавезу да још јаче ствара и ради за Херцег Нови, свој град.

– Прво бих се  захвалио МЗ Крушевице која ме је предложила као и свима онима који су препознали да сам урадио и постигао довољно да будем кандидован за награду. Као Новљанин, мислим да свако од нас има моралну обавезу да сваког дана ради у корист свог града и максимално помогне у домену у којем може. Када добијете овакву награду, онда то више није само морална обавеза већ много више. То значи да сте дошли у круг људи великих имена који су свако на свој начин, у свом времену, уложили и учинили доста за свој град.

Истиче да је награда још јачи подстрек и обавеза да ради на унапређењу града у којем има доста простора за напредак.

– Сигуран сам да ћемо и у наредним годинама имати значајне и бројне пројекте како бисмо уљепшали и побољшали услове за живот у Херцег Новом на задовољство нас који у њему живимо, а онда и свих гостију који буду долазили у наш град и уживали у његовим љепотама. Ово је велико признање за мене, велика част да добијете највеће признање свог града, казао је Лучић.

Боро Лучић је рођени Суторанин који је радио на развоју свог мјеста као предсједник Мјесне заједнице. Са позиције директора Агенције за изградњу и развој Херцег Новог допринио је реализацији бројних пројеката, а потом је снажну подршку граду пружио и са мјеста директора Управе јавних радова Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here