Управа полиције подржала Независни синдикат

Предстваници Независног синдиката полиције на челу са Игором Рмандићем одржали су састанак са директором Управе полиције Зораном Брђанином и сарадницима. На састанку су представљени циљеви, начела и планови дјеловања ове радничке организације, те указано на врло тежак, првенствено материјални положај у којем се налазе припадници полиције.

На састанку је поздрављена идеја о формирању новог синдиката у полицијској организацији и дата пуна подршка свим будућим потезима Независног синдиката полиције који ће, поштујући законске прописе, водити побољшању укупног положаја полицијских службеника, пише у саопштењу Независног синдиката полиције које потписује Рмандић.

-Директор Зоран Брђанин се у потпуности сагласио са неопходношћу веће правне заштите полицијских службеника и понудио пуну подршку на афирмацији и решавању овог врло значајног питања. Постигнут је висок степен сагласности и око проблема са којима се суочавају полицијски службеници и заједнички су детектоване најосјетљивије тачке у свакодневном животу и раду, а које захтијевају појачану пажњу и хитно решавање, пише у саопштењу.

Како даље наводе, заједнички је констатована потреба одржавања континуираних састанака директора Управе полиције и представника Независног синдиката полиције на којима би се разговарало о проблемима са којима се у свакодневном раду суочавају службеници полиције.

-Стална и редовна комуникација су предуслов добре сарадње и на тај начин ће се на квалитетнији начин уочавати проблеми и пратити њихово решавање, казали су из Независног синдиката полиције.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here