Расписан тендер за изградњу аутобуског стајалишта код Дома здравља

Општина Херцег Нови расписала је јавни позив за избор извођача за изградњу тротоара и аутобуског стајалишта испод Дома здравља. Процјењена вриједност набавке је 125 хиљада еура.

Како је наведено у тендерској документацији, понуде је могуће доставити до 3. новембра до 9 сати. Тог дана ће у 9:30 бити организовано њихово отварање.

Пројекат укључује изградњу чекаонице на стајалишту и пјешачку стазу. Рок важења понуде је 90 дана од дана отварања понуда, колико траје и рок извршења од момента уплате аванса.

У техничкој спецификацији предмета набавке наведено је да пројекат обухвата припремне, затим радње демонтаже и рушења, земљане, бетонске и бетонско-армирачке, зидарске, асфалтерске и монтажерске радове, као и пејзажно уређење терена, електро монтажерске радове и постављање саобраћајне сигнализације.

Предметна набавка ће бити извршена према Главном пројекту изградње локалног објекта од општег интереса аутобуско стајалиште на Јадранској магистрали испод Дома здравља, који је израдила Агенција за изградњу и развој Херцег Новог, а који је ревидовала фирма Црта д.о.о. из Подгорице.

ФОТО: Агенција за изградњу и развој

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here