МИЛАЧИЋ: ХЕРЦЕГ НОВИ СЛЕДЕЋА СТАНИЦА СЛОБОДАРСКОГ ТАЛАСА

Предсједник Праве Црне Горе Марко Милачић упутио је саопштење за јавност у којем наводи:

„Након велике, историјске побједе на парламентарним изборима, поражени режим из дана у дан одлази у прошлост. Један по један, градови скидају окове и ланце наметнуте од стране криминалних структура које су дејствовале под покровитељством ДПС-а.

Следећа лука слободарског таласа је, након Никшића, Херцег Нови, гдје ће ДПС доживјети додатни фијаско, у граду у коме је одавно прочитан. Водећи тиху, а величанствену битку против оних који су ударили на нашу Цркву, са свијећом у руци у достојанственом ходу, Новљани су већ тада утабали стазе слободе. Као симбол величанствених литија Нови је већ побиједио.

Права Црна Гора као политичка партија која у Херцег Новом окупља угледне и посвећене људе, младост и искуство, домаћине и привреднике, спремна је да, као нова и чиста партија, буде носилац слободе на предстојећим изборима.

Желимо, хоћемо и можемо да будемо гарант промјена. Стојимо на располагању сваком човјеку, да заједно радимо на опоравку привреде, инфраструктуре и развоју туризма. Али и више од тога: унијећемо нови дух слободе и љубави у Херцег Нови. Борићемо се за морални препород нашег друштва по узору на највише људске вриједности које сваки Новљанин носи у својој души, наведено је у саопштењу предсједника Праве Црне Горе Марка Милачића.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here