ZIMA 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Do kraja dana pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru ili prijepodne, umjerena do povećana oblačnost,  umjeren do jak mraz, a po kotlinama moguća i magla. Vjetar prijepodne, mjestimično umjeren do pojačan sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha do 7, najviša dnevna do 14 stepeni.

STRUJA     

Zbog planiranih radova na mreži, sutra će, bez napajanja električnom energijom, u terminu od 7 do 17 sati, ostati granični prelaz Debeli brijeg, Prijevor, Malta, Travunija, Ratiševina, Mojdež, Sušćepan, Servisna Zona, Njivice, granični prelaz Kobila, Žvinje, Solila, Gomila, centar Igala, Institut dr Simo Milošević, Šištet, Topla 3, Stanišića Dubrava, stambeni objekti na putu ka Sušćepanu, Modra ploča, Topla 2, potrošači oko trafostanice  Topla, Topla 1, Potrošači oko Hotela Hungest, Tatar bašta, potrošači oko Novosadskog odmarališta, Kameno, Trebesin, Kruševice, Vrbanj, Žvinje i Ubla.

Kako je saopšteno iz CEDIS-a, smanjenu sigurnost u snabdjevanju električnom energijom imaće potrošači na području Tople i Herceg Novog.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj odvija se po redu vožnje. U naš grad jutros je stigao Banbus iz Beograda. U nastavku jutra, očekuju se Božur iz Subotice i Lasta iz Beograda.

Krenuo je Ozlem ka Beogradu, Lalatović će ka Sarajevu u 8:35, Banbus ka glavnom gradu Srbije u 16, Božur ka Subotici u 17:40 i Ozlem ka Beogradu u 21 sat.

Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma planiran je let ka Beogradu u 15:05, dok su sa podgoričkog aerodroma planirana tri leta, dva ka Beogradu, te jedan ka Istanbulu.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunardoni vozovi saobraćajupo uobičajenom redu, pa je polazak iz Bara ka Beogradu u 19, dok je povratak planiran u 21:10.

AMSCG

Iz Auto moto saveza učesnike u saobraćaju upozoravaju na poledicu, posebno na dionicama preko planinskih prevoja,na mostovima i prilazima tunelima. Mogući su nailasci na sitnije odrone, a neophodna je pažljivija vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu.

Zbog klizišta na putnom pravcu Šćepan Polje-Foča zabranjuje se saobraćanje kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima. Otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Intenzitet saobraćaja je umjeren.

Vozite pažljivo, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here