Љето 2022: Сервисне информације

Пријеподне сунчано уз повремено малу или умјерену облачност. Од средине дана у континенталним областима повећање облачности, понегдје уз кишу или пљусак са грмљавином. И даље веома топло у цијелој земљи. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 28 до 39 степени. Температура мора 27 степени.

ПАРКИНГ СЕРВИС НА НОВОЈ АДРЕСИ

Од данас се предузеће Паркинг сервис Херцег Нови налази на новој адреси, Трг Маршала Тита бр. 4. Бројеви телефона и остали подаци остали су исти: 031 324 127, 067 234 449, e-mail: parkinghn@t-com.me

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај функционише према утврђеном реду вожње и без кашњења, а до 7:30 су стигли аутобуси из Београда, Новог Сада, Чачка, Ниша, Ваљева, Бјељине, са Пала.

Почеле су гужве, мјеста углавном има, али је препорука и даље да карту обезбиједите 48 сати раније.

За детаљније информације доступни су бројеви телефона 031 321 225 и 069 017 100.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта су реализовани поласци ка Љубљани и Београду, слиједи још осам ка главном граду Србије, два ка Истанбулу и по један ка Лондону, Дубаију, Копенхагену, Берлину, Цириху и Бриселу. Са подгоричког су полетјели авиони ка Београду и Бечу, а планирано је још 15 летова ка различитим европским дестинацијама.

Детаљније информације доступне су путем кол центра 19880.

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекује умјерена, током дана појачана фреквенција возила. Возачима савјетујемо опрезну вожњу и избјегавање путовања у најтоплијем дијелу дана.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода, у којима су четири особе задобиле теже повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here