Љето 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло. Послијеподне или у вечерњим сатима, у сјеверним и централиним предјелима, уз пролазну облачност понегдје је могућа краткотрајна киша или пљусак са грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, углавном јужни и западни. Највиша дневна температура ваздуха 27 до 37 степени. Температура мора 26 степени.

Струја

Данас ће без струје, од 08:30 до 11 сати, бити Марићи у Зеленици, а од 09 до 10 сати засеоци на Луштици: Клинци, Мркови, Радованићи, Ераци, Тићи, Понта весла, Жањиц, Беговићи, Мардари.

Аутобуска станица

До 7:30 стигли су аутобуси из Чачка, Крагујевца, Модриче, Београда, Новог Сада… Поласци су и овог јутра по реду вожње: у 7:00 Озлем ка Београду, потом у 8:10 ка Сплиту, 8:35 ка федералном Сарајеву, потом два аутобуса ка Дубровнику у 9:30, па још један у 11:10, а за Требиње у 12:10. Нове сезонске линије биће уведене од суботе. Мјеста углавном има, али је савјет да карте обезбједите на вријеме, макар два дана пред полазак. Дежурни су доступни током цијелог дана на 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Прва два лета са тиватског аеродрома биће реализована ка Београду, у 8:00 и 8:25, слиједе ка Паризу, Тел Авиву, Лондону, Истанбулу, Бакуу и Виљнусу. Са подгоричког аеродрома данас летови ка Бечу, Београду, Варшави, Кативицама, Братислави, Нур султану, Франкфурту, Милану, Берлину, Лондону, Познању, Барселони, Бриселу..

АМСЦГ

Учеснике у саобраћају очекује умјерена, током дана појачана фреквенција возила. Возачима савјетујемо да избјегавају путовање у најтоплијем дијелу дана.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних  незгода у којима је једна особа задобила теже а седам лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here