Одлична игра наших ватерполиста упркос поразу

Ватерполисти Црне Горе нису успјели да други пут у историји стигну до полуфинала свјетског првенства. Наши ватерполисти су одиграли одличан меч против фаворизоване Шпаније, али је мало недостајало да се савлада велики противник.
Шпанија је на крају славила 7:6.

Црна Гора ће у Будимпешти играти за пласман од 5. до 8. мјеста, у којој јој је први ривал Србија.

-Видио сам јутрос на тренингу да играчи вјерују да могу да одиграју добро, и то је оно најважније. Били смо све вријеме у утакмици, и Дејо Лазовић нас је у једном периоду чувао. На крају смо имали шут за реми и са доста ствари могу да будем задовољан, почев од приступа. А опет, када изгубите – никада не можете да будете задовољни, рекао је селектор Владимир Гојковић након сусрета и додао.да се нису снашли у неким моментима у пресингу Шпаније, иако је био очекиван.
-Све је процес, ја вјерујем у све ове момке, не бих радио ово да је другачије. Треба да наставимо овако, свака наредна утакмица је за нас богатство, истакао је Гојковић.

Хрватска је савладала Србију 14-12 и она ће играти против Шпаније.

Пласман у полуфинале обезбиједила је Италија, која је била боља од Мађарске 11-10 и она ће играти против Грчке која је била боља од САД 16-11.

Фото: ВПСЦГ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here