НТО ЦГ ПРЕДСТАВИЛА ПРЕДНОСТИ ОЗНАКЕ ЗА БЕЗБЈЕДНА ПУТОВАЊА

Национална туристичка организација Црне Горе представила је начин имплементације ознаке “Safe Travels“ у Црној Гори, на виртуелном туристичком сајму „5th Macedonian Travel Marketplace-Tourism Chalenges and Digital opportunities”.
У оквиру првог дана македонског туристичког сајма организована је панел диксусија, која подразумијева укључивање експерата из области туризма на теме дигиталног маркетинга, одрживог туризма и имплементације међународне ознаке за сигурна путовања.
Из НТОЦГ говорили су о корацима и условима за добијање ознаке “Safe Travel“, те представили потенцијалне бенефите које црногорска привреда има користећи ову ознаку.
Након панел дискусује одржан је низ састанака пријављених представника туристичког сектора са Балкана, међу којима су и представници туристичке привреде Црне Горе.
Други дан догађаја фокусиран је на онлајн Б2Б састанке туроператора из земаља Западне Европе и САД са туроператорима са Балкана.
„Macedonian Travel Marketplace“, сајамска манифестација намијењена привредницима из сектора туризма, у организацији Националне асоцијације за туризам Македоније, по први пут је организован виртуелно, због околности насталих пандемијом KОВИД-19. Фокус је на рјешавању тренутних изазова туризма које је увела глобална здравствена и економска криза и на томе како искористити могућности које доноси дигитална економија. Главни циљ овог догађаја је пружање реалне слике у погледу очекивања, трендова и тренутног стања у индустрији, али и јачања самопоуздања заинтересованих страна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here