БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМА ЗА УЧЕНИКЕ ДЕВЕТОГ РАЗРЕДА ЗА ЕКСТЕРНО ТЕСТИРАЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

Удружење наставника математике Црне Горе организоваће и ове године бесплатну онлајн припрему за ученике деветог разреда уочи екстерне провјере знања на крају трећег образовног циклуса, која ће бити одржана почетком наредног мјесеца.

Ученици могу искористити ову прилику ако до сриједе, 23. марта у 15 часова, на е-маил udruznastmatem@gmail.com пошаљу пријаву, у којој ће навести основне податке – име и презиме, назив школе коју похађају, град, број телефона и маил адресу.

У жељи да помогну ученицима да се што боље припреме за полагање и олакшају им ову прекретницу у школовању, посебно у вријеме пандемије, чланови Удружење наставника математике Црне Горе одлучили су прошле године да покрену ову акцију. Том приликом, бесплатни часови су организовани за више од 800 дјеце. Планирали су да, у више група, за сву пријављену дјецу, организују по пет или шест радионица, зависно од интересовања.

– Иако је интересовање прошле године било огромно, успјели смо да се за кратко вријеме организујемо и омогућимо ђацима деветог разреда бесплатну подршку када је ријеч о часовима математике. Захваљујући доброј вољи и труду наших професора, одлучили смо да помогнемо дјеци да се што боље припреме и за овогодишње полагање, казали су из Удружења наставника математике Црне Горе.

Извор: Родитељи.ме

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here