ПОРАЗ ПРИМОРЈА НАКОН ПРЕОКРЕТА

Кошаркаши Приморја упркос доброј игри, нису успјели да направе изненађење и савладају Подгорицу, у сусрету  14. кола I А МЦКЛ. Подгоричани су након преокрета славили 82:74.

Новљани су одлично отворили меч и у првој дионици имали предност од 13 поена 22:9. Ипак, Подгорица је у другој четвртини смањила предност домаћина на 43:38, да би серијом 18:0 у трећој дионици стигла до предности од 65:52.

Приморје је одличном игром у послиједњој четвртини успјело да приђе на посјед заостатка. На 47 секунди до краја, при резултату 77-74 за госте, Ковачевић је промашио шут за три поена, што су изабраници Небојше Богавца зналачки искоростили, за коначних 82:74.

– Честитам Приморју на одличној игри. Добро су отворили меч. Ми смо у првом дијелу имали много грешака. У наставку смо подигли ниво игре и заслужено славили, рекао је Богавац након сусрета.

– Рано смо остали без Булатовића који се повриједио, док се Обрадовић није ни скидао због температуре. Упркос смањеној ротацији одиграли смо добар меч. Одређене судијске одлуке нису нам ишле на руку. Окрећемо се утакмици против Ибра коју би требали да добијемо, изјавио је Зоран Тодоровић тренер Приморја.

Код Приморја 23 поена и 10 скокова имао је  Драгана Бјелетића, док је 15 поена и 10 скокова  забиљежио Огњен Мицовић.

Код Подгорице Марко Ковачевић је постигао 23 поена, 16 је убацио Исмет Сејфић а 13 Владан Калуђеровић.

Подгорица је уписала 10. побједу уз 4 пораза, док Приморје 1945 има скор 6-8.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here