У НЕДЕЉУ ТРКА КАРИЋА, ПРОМОВИСАНИ ВАЈБЕР СТИКЕРИ

„Каротрц“ 53. Празника мимозе, који је прошле седмице одгођен због кише, биће одржан у центру Херцег Новог у недељу, 13. марта. Возачи из Црне Горе и региона ће покушати да за што краће вријеме на својим карићима пређу стазу дугу 700 метара од некадашњег хотела „Рудник“ до градске луке. У сусрет трци НВО Машкаре промовисали су и вајбер стикере.


„У недјељу очекујемо феноменално вријеме! Више од 130 такмичара на ручно израђеним возилима – карићима спустиће се из срца града до луке Шквер. Награђујемо најбрже, али и најспорије, најатрактивнију вожњу, најстаријег такмичара, најмашкаранији карић…све се оцјењује. Дођите и будите дио јединствене трке“, поручују из новске невладине организације „Машкаре“.
Старт ове атрактивне и изазовне трке заказан је за 12 часова, чему ће претходити лична пријава такмичара, технички прегледи исправности самих карића, провјера заштитне опреме и пробна трка у 11 часова. Екипе ће бити подијељене у три категорије: једносједи, двосједи и тросједи.
За учешће на трци пријавили су се возачи из: Требиња, Бања Луке, Београда, Крушевца, Шибеника, Пругова, Тивта, Котора, Цетиња, Подгорице и Херцег Новог.
Циљ је на Шкверу, гђе ће бити уприличени гозба за такмичаре и дођела награда, уз музички дио програма у којем ће наступити новски састав „Low Woltage“.
Трка карића је прва трка такве врсте у Црној Гори и Херцег Новом, а и ове године је организује НВО „Машкаре“ у сарадњи са Општином Херцег Нови и ЈУК „Херцег-фест“, у оквиру програма Празника мимозе.

Вајбер стикери доступни на линку

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here