ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

zima 2022 servisne informacije

У јужним предјелима промјенљиво облачно, уз доста сунчаних интервала на приморју. На сјеверу претежно облачно са слабим снијегом и мећавом. Вјетар повремено умјерен до јак, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од -3 до 14 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, од 8:00 до 15:00 сати, без напајања електричном енергијом остаће потрошачи испод пута за Чела и школе, а изнад магистрале, улице X Херцеговачке бригаде и Орјенског батаљона, као и насеља Мировићи, Поробићи и доњи Мојдеж.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

У Његошевој и улици Саве Ковачевића, од зграде Новљанке, до раскрснице улица Саве Ковачевића и Партизански пут (kафe бар “ТOUCH”), биће забрањен саобраћај, од 17:00 до 20:00 часова, ради несметаног и безбједног одвијања протестне шетње.

ПРИВРЕМЕНА ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА

Саобраћај за сва моторна возила на локалном приобалном путу у насељу Ђеновић, на потезу од раскрснице са улицом Ивановића (код источне капије „Портоновог”) до куће Томановића, биће привремено забрањен до 12. марта, ради несметане и безбједне санације хаварије на потисном канализационом цјевоводу у близини мула „Војводића”.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења у доласцима као ни у поласцима из нашег града. Први су стигли Oзлем из Лесковца, Банбус из Београда, Лазаро из Бања Луке и Виена из Модриче. До 11:00 часова очекују Јадран експрес и Ласту из Београда, Блу лајн из Новог Сада и Божур из Суботице.

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, ка Дубровнику Јадран експрес креће у 11:10 и 15:35, Озлем ка Лесковцу у 13:15 сати.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду, у 11:00, 15:20 и 15:25 и лет ка Истанбулу у 10:25. Са подгоричког су отказана два лета ка Истанбулу, планирана у 9:05 и 20:15, реализована су два лета ка Београду и један ка Бечу, а слиједе још три ка главном граду Србије и по један ка Барселони, Бечу и Варшави.

АМСЦГ

У вишим планинским предјелима на сјеверу мјестимично има снијега и поледице. У осталим предјелима се саобраћа по претежно сувим коловозима. Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.  

Према граничном прелазу Кула пролазе путничка возила, док је за остале категорије саобраћај је обустављен.

Због извођења радова на измјештању водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви, измијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here