ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

zima 2022 servisne informacije

Умјерено до претежно облачно, повремено и мјестимично са падавинама, углавном снијегом, а у нижим предјелима на југу кишом или пљусковима. Понегдје и на југу могуће слабо провијавање снијега. Вјетар слаб до умјерен промјењивог смјера, крајем дана сјеверни и сјевероисточни, у појачању. Највиша дневна температура ваздуха од -3 до 11 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ ЦГ
У вишим планинским предјелима на сјеверу снијег и поледица. У осталим предјелима због кише се саобраћа по мокрим коловозима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситније одрони, а на мјестима извођења радова неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, три особе су задобиле теже, а пет особа лакше повреде.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас ће од 8:00 до 09:30 без напајања електричном енергијом бити Стари Град, Трг Николе Ђурковића и околно подручје, Рента виле, Шквер, подручје у околини парка Бока, Топла – дио подручја у околини Дома здравља, зграде у околини продавнице „Воли“ на Топлој, улице Орјенског батаљона и Николе Љубибратића. У термину од 9:00 до 10:00 и од 13:00 до 15:00 сати без струје ће бити Кутско Поље и Сасовићи, а од 9:00 до 15:00 сати – Пресјека –Ластва у Зеленици, најавили су из ЦЕДИС-а.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је био у 7:30, следећи је у 18:15, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:50. Два лета су за Истанбул, а по један за Беч, Дортмунд и Брисел. Из Тивта данас три лета за Београд; „Аir Serbia“ у 8:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 8:30.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 50-ак минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:15. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли аутобуси са Пала и из Београда, превозника „Божур“. Следеће очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша, „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице и „Royal travel“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here