ХУМАНОСТ ИЗНАД СВЕГА, С ЉУБАВЉУ ЗА МАЛУ ЕМУ

Хуманитарни Базар рукотворина, који поводом Осмог марта приређује Организација жена Херцег Нови, уприличен је на малој тераси Градске кафане. Приход од продаје рукотворина које су настајале умјећем, трудом и љубављу, намјењен је за лијечење мале Еме Хамидовић из Херцег Новог. Базар траје до 15:00 сати.

На десетак столова биле су изложене ручно израђене торбама плетене од памучних трака и тексас платна, слике од каменчића, накит, као и разне делиције од сувог воћа.

Да је увијек задовољство када се може помоћи другоме, још једном је потврдила Мирјана Суџум, која је у име Организације жена Херцег Нови, подјсетила да сваке године организују базаре поводом Дана жена, а ове је сав приход намјењен за лијечење мале Еме Хамидовић.

– Најважније је да се кутија за помоћ полако пуни, свак одвоји колико може. Желим да похвалим конобаре и раднике Градске кафане који су дио пазара донирали за Ему. Хвала им и за подршку за столове које су нам уступили, казала је Суџум.

Ана Павловић, такође из Организација жена ХН, бави се ручним прављењем торби, а како каже, задовољство је на овај начин некоме помоћи.

– Има заинтересованих за куповину, мада би било још боље да је љепши дан, казала је Павловић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here