ГО СНП:МАЊА ГРУПА НЕЗАДОВОЉНИХ ЧЛАНОВА ИЗ ХЕРЦЕГ НОВОГ ПОКУШАВА НАНИЈЕТИ ШТЕТУ ПАРТИЈИ

Општинском одбору Социјалистичке народне партије у Херцег Новом истекао је мандат 24. децембра 2021. године, па самим тим последње саопштење које је потписано у име ОО СНП нема легалитет, наведено је у реаговању које је објављено на страници СНП Црне Горе, а како је наведено, „ради објективног информисања јавности“.

– Ријеч је о мањој групи незадовољних чланова партије који у сарадњи са другим политичким субјектима покушавају нанијети штету СНП-у.
Слобода говора и мишљења је нешто што се у СНП-у баштини од њеног настанка и тако ће бити и убудуће. Сваки члан има право да изнесе свој став по било којем питању које се тиче рада наше партије. Сигурни смо да то знају и креатори овог саопштења и онда чуди зашто се манипулацијама жели скренути пажња јавности, осим уколико не постоје неке друге намјере, а не истицање другачијег става што никада није било спорно.
Главни одбор је једини орган у нашој партији који је мјеродаван и који ће на крају донијети одлуку у односу на актуелну политичку ситуацију, наведено је у реаговању.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here