ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано уз слаб до умјерен развој облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 1 до 14 степени.

ЦЕДИС

Због радова на мрежи, без струје ће, од 8:00 до 8:30 сати, бити потрошачи испод пута за Чела и школе у Србини, а изнад магистрале, потрошачи у улицама X Херцеговачке и Орјенског батаљона. Од 8:00 до 15:00 сати, струју неће имати центар града, Црвени крст, Србина, дио потрошача око аутобуске станице, док ће краткотрајне прекиде имати дио Топле.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног извођења радова на регулисању бујичног потока Немила, на локалном путу у улици Браће Гракалића, на потезу од скретања за улицу Браће Педишића до кружног тока, у дужини од око 25 метара, саобраћај ће се одвијати једном траком наизмјенично до 31. марта.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. До 7:30 су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала, Лазаро из Бањалуке и Виена из Модриче. У наставку пријеподнева очекују Блу лајн и Јадран експрес из Суботице, Ленс из Новог Сада и Ројалове аутобусе из Београда и Ниша. Редом вожње Озлем је ка главном граду Србије кренуо у 7:00, Јадран експрес ка Дубровнику полази у 11:10 сати.

Локални и међуградски саобраћај се одвијају редовно, а за више информација доступан је број телефона – 031/321-225.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду, у 8:30, 11:10 и 15:20 и један ка Истанбулу, у 11:30 сати. Са подгоричког су реализована два лета ка Београду и један ка Бечу, слиједе још три ка главном граду Србије, два ка Истанбулу и по један ка Барселони, Варшави, Бечу и Ослу.

АМСЦГ

У вишим планинским предјелима су због поледице или расквашеног снијега коловози претежно мокри и клизави. У осталим предјелима се саобраћа углавном несметано. Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.  

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја, у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом. Према граничном прелазу Кула забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу, на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here