ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

У јужним и централним предјелима промјењиво облачно са сунчаним интервалима, а крајем дана или током ноћи понегдје је могућа слаба киша. На сјеверу претежно облачно, повремено са слабим снијегом, током дана у нижим предјелима могуће и сусњежицом. Вјетар умјерен до јак, сјеверни и сјевероисточни, средином дана ће ослабити. Највиша дневна температура ваздуха од -4 до 13 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ ЦГ
Саобраћа се по мјестимично мокрим коловозима у нижим предјелима, а снијега или сусњежице има у вишим планинским предјелима. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони, а додатна пажња је неопходна на мјестима извођења радова. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се шест саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила лаке повреде.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће данас у времену од 8:30 до 12:30 сати остати насеља: Брајковина, Трипун брдо, Чиповина и дио Црнице на Подима.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 11 летова, а пет их је за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је био у 7:30, следећи је у 13:35, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30, 15:15 и у 20:50. Два лета су за Истанбул, а по један за Љубљану, Беч, Дортмунд и Брисел. Из Тивта данас три лета за Београд; „Аir Serbia“ у 8:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 16:10.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни три сата и 20 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 11:00. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стили „Божур“ из Београда, „Оzlem tours“ из Лесковца и „Vienna tour“ из Модриче. Следеће очекују „Blue line“ из Новог Сада, „Божур“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here