53. ПРАЗНИК МИМОЗЕ: У СПОРТСКОМ ЦЕНТРУ ИГАЛО ДАНАС МИМОЗА КУП У СТРЕЛИЧАРСТВУ

Foto: Arhiva RTHN

У Спортском центру Игало данас се у оквиру 53. Празника мимозе одржава Мимоза Куп у стреличарству (таргет индоор), који је након једногодишње паузе окупио преко тридесет такмичара из Црне Горе, Србије и Хрватске. Организатор и домаћин турнира је СК „Савина“.

Како је саопштено из локалне управе, турнир је званично отворио потпредсједник Општине Херцег Нови, Мирко Мустур, који је такмичарима пожелио успјех и добро дружење, изразивши задовољство чињеницом да на турниру учествују и гости из региона.

-Знам да у овом спорту око, рука и сигурност треба да буду спојени у једно као најбитнији, али прије свега мислим да су добри односи, другарство и сарадња међу вама најважнији, поручио је Мустур, након чега је турнир прогласио отвореним.

Како је испред организатора такмичења казао Воислав Булатовић, задовољни су одзивом, посебно узимајући у обзир једногодишњу паузу, која није утицала само на организацију турнира, већ и обим тренирања. Популарност стреличарства у окружењу несумњиво расте, а међународна признања и медаље додатно доприносе том тренду, истакао је Васиљевић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here