ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно облачно, у јужним и централним предјелима понегдје слаба киша, углавном, у другом дијелу дана и током ноћи. На сјеверу слаб до умјерен снијег, а у нижим предјелима током дана сусњежица или слаба киша. Вјетар умјерен до јак, сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 0 до 15 степени.

ЦЕДИС

За данас нема најављених искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Први је стигао Банбус из Београда, до 11:00 часова очекују Озлем из Лесковца, Јадран експрес и Ласту из Београда, Блу лајн из Новог Сада и Божур из Суботице. Редом вожње Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Јадран експрес ка Дубровнику у 11:10 сати.

Локални и међуградски саобраћај се одвијају редовно, а за више информација доступан је број телефона – 031/321-225.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома су планирана три лета ка Београду, у 10:25, 12:15 и 16:25. Са подгоричког су реализована два лета, ка Београду и Бечу, слиједе још два ка главном граду Србије, два ка Истанбулу и по један ка Загребу, Лондону и Кијеву.

АМСЦГ

Саобраћа се по сувим коловозима у нижим предјелима, док су у вишим планинским предјелима коловози мјестимично мокри. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.  

Oд 10:00 до 16:00 сати доћи ће до заузимања треће траке и тротоара на магистралном путу М-11 дионица Лепетани-Тиват на раскрсници према Порту Монтенегро, због извођења радова на објекту мјешовите намјене Boka place.

Сутра ће од 13:45 до 16:00 сати доћи ће до затварања саобраћаја на путном правцу М-1 дионица Каменари-Котор (од љетњег базена до кружног тока Шкаљари) ради организације и проласка карневалске поворке.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here