ДФ: БЛОКАДА МАГИСТРАЛЕ ВЕЧЕРАС У ЗЕЛЕНИЦИ

Протестна окупљања, под називом „Блокадом против издаје“, у организацији Демократског фронта биће организована вечерас у 17 општина . Како информише Иван Отовић из Нове српске демократије, окупљање ће у нашем граду бити организовано у 18:30 сати испред Луке Зеленика.

-Позивамо суграђане који желе да на достојанствен начин изразе негодовање због тренутне политичке ситуације и отворених покушаја да се прекроји изборна воља  показана на парламентарним изборима 30. августа 2020. године. У претходном периоду смо били стрпљиви, јер смо очекивали да ће бити постигнут договор унутар оних који су побједили ДПС након 30 година, рекао је Отовић.

Додаје да прије свега ДФ и НСД, као окосница коалиције која је побиједила ДПС и која се деценијама бори против режима који је уништио и уназадио Црну Гору, неће дозволити да се врате на власт.

-Изборна воља треба да се поштује, а ако се договор не може постићи спремни смо за изборе, али нећемо допустити вјештачки изборни инжењеринг. Вјерујем да ће се наши суграђани одазвати у великој мјери, а ми смо расположени да сарађујемо са свима који су спремни да бране изборну вољу грађана, наводи Отовић.

Циљ је држава без ДПС-а, закључио је Отовић и поручио да је на свим грађанима да преузму одговорност и не допусте да се Црна Гора поново врати на период прије 30. августа.

Из Управе полиције су саопштили да ће сходно Закону о унутрашњим пословима снимати јавна окупљања која се најављују путем друштвених мрежа. И скуп у Зеленици снимаће службеници Центра безбједности Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here