ДПС: РЕАГОВАЊЕ НА ИЗЈАВУ ДИРЕКТОРИЦЕ ЈУ ДЈЕЧИЈИ ДОМ „МЛАДОСТ“ 

– Kолегинице Савић, истина је да је најважније да ЈУ Дјечији дом „Младост“ Бијела несметано функционише, посвећено и професионално брине о дјеци, захваљујући посвећеном и одговорном раду запослених у дому.

Међутим, такође је истина да Вашом кривицом, али и кривицом надлежног министарства, дом тренутно пружа услугу смјештаја у супротности са законом, без лиценце за рад.

Важно је, а ради црногорске јавности да констатујемо и сљедеће: једини ко је у установи, како до априла 2020. године а тако и након априла, био одговоран за подношење захтјева за продужење лиценце сте управо Ви (кадар Праве Црне Горе и актуелна директорица дома), као дугогодишњи руководилац Службе за опште и правне послове Дјечијег дома, коме је то било у опису радног мјеста прописаног Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста.

Након Вашег саопштења стиче се утисак да Захтјев за продужење лиценце нијесте поднијели због личне амбиције, а све у циљу смјене дојучерашње колегинице, у потпису Иван Митровић, посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here