ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно облачно повремено са кишом, понегдје могућ пљусак и грмљавина, а на сјеверу углавном снијег. Пријеподне или средином дана у јужним и централним предјелима падавине ће престати уз дјелимично разведравање, а на сјеверу ће знатно ослабити. Вјетар сјеверних смјерова појачан и јак, на ударе веома јак, понегдје олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 0 до 14 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћа се по мјестимично мокрим и клизавим коловозима, на сјеверу са снијегом и сусњежицом. Видљивост је по котлинама смањена због магле. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони, а додатна пажња је неопходна на мјестима гдје се изводе радови. Савјетује се опрезна вожња прилагођена временским и саобраћајним условима. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а три особе лаке повреде.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас ће без напајања електричном енергијом од 8:30 до 11:30 сати бити Бијелска Вала, од 8:30 до 12:30 сати Сасовићи (подручје око војног магацина), од 10:30 до 11:00 сати струју неће имати Баошићи и Ђеновићи, а од 11:30 до 12:00 сати Каменари и Бијела, најавили су из ЦЕДИС-а. У случају лошег времена радови ће бити одгођени.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано девет летова, а четири су за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је био у 7:30, следећи је у 18:45, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:00 и у 16:00 сати. Преостали летови су за Истанбул, Кијев, Беч, Лондон и Загреб. Из Тивта данас само три лета, а два су за Београд; „Аir Serbia“ у 12:15, а „Аir Montenegro“ у 15:25. Црногорска авио компанија лети и за Истанбул у 10:25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни око сат, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос је у наш град први стигао „Банбус“ из Београда, а следеће очекују „Оzlem tours“ из Лесковца, „Blue line“ из Новог Сада, „Јадран експрес“ из Београда, „Божур“ из Суботице и „Ласту“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд,у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here