ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Умјерено до потпуно облачно, пријеподне понегдје слаба киша у јужним и централним предјелима, послијеподне, а нарочито током ноћи, у већем дијелу земље кишовито, мјестимично пљускови и грмљавина. Вјетар умјерен до јак јужних смјерова, касно током ноћи у скретању на сјеверни смјер, што ће условити да киша у планинама на сјеверу пређе у снијег. Највиша дневна температура ваздуха од 6 дo 15 степени.

ЦЕДИС

Због радова на електро мрежи, данас ће од 12:00 до 16:00 сати, краткотрајне прекиде у напајању имати Топла 1, 2 и 3, Јауза и Модра плоча. У термину од од 09:30 до 12:30 сати струју неће имати Њивице, Њивички пут, Гранични прелаз Кобила, ушће Суторине, корисници између Њивичког пута и ушћа, Хипермаркет Воли и Оков, улице Луке Вукаловића, Светозара Живојиновића, Пут 2. далматинске бригаде. У термину од 8:00 до 12:00 сати без струје ће остати корисници око тврђаве Шпањола, улице Устаничка, Сава Бајковића и 13. јула.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. До 7:30 су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала и Виена из Модриче. У наставку пријеподнева очекују Блу лајн и Јадран експрес из Суботице, Ројал из Београда и Ленс из Новог Сада.

Мјеста има довољно.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома ће бити реализована три лета ка Београду. Са подгоричког је планирано 11 летова, пет ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Бечу, Љубљани, Дортмунду и Бриселу.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима. По котлинама је због магле мјестимично смањена видљивост. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.

Камионима са приколицом и шлеперима није дозвољено кретање на путном правцу Шавник-Жабљак.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here