МАШТОВИТЕ И ВЕСЕЛЕ МАСКЕ И У СТАРИЈОЈ ГРУПИ ДЈЕЧИЈЕГ МАСКЕНБАЛА

„Сњежна краљица“ у категорији појединачних маски и „Ловци на сирену“ у категорији групних маски, побједници су дјечијег маскенбала за мало старије малишане, оне који имају седам и више година, а који је такође данас одржан у Институту „Др Симо Милошевић“ у Игалу.

Док су се они добро забављали, играли и пјевали, поносно показивали маске једни другима и улазили у улогу омиљеног лика чије су одијело понијели, жири је радио свој посао и одабрао најмаштовитије и највеселије маскице. Међу њима су били Биљана Белушевић, представница Херцег феста, затим Катица Радошевић представница спонзора пицерије Бока и Маја Славић представница родитеља и публике.

Друго мјесто у појединачној категорији освојила је маска „Бокешки коњ“, а треће „Краљица мимозе“, док су специјалне награде заслужили „Новски маг“, „Једнорог“ и „Слатки ђаволак“

У категорији групних маски друго мјесто је освојила екипа под називом „Аватар“, а треће маска „Ковид-19“. И у овој категорији су додијељене специјалне награде, а припале су маскама „Звијездице сестрице“, „Шумска вила“, „Пуж“ и „Руска народна ношња“.

Награде је уручио представник генералног спонзора, Црногорске комерцијалне банке, Горан Гојковић.

Оба програма Дјечијег маскенбала зналачки је водила колегиница Драгана Влаовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here