ФУДБАЛ: ДАВИД БЈЕЛИЦА „УБРАО” ЗЛАТНУ МИМОЗУ

Фудбалери Игала освојили су, седми пут, пехар КУП-а мимозе који овај клуб организује од 1973. године. Након изједначене игре и нерјешеног резултата у регуларном дијелу 2:2, Игало је било боље у пенал серији од тиватског Арсенала.

У првих 45 минута, истакао се млади Тивћанин Андреј Голуб, који израста у доброг голгетера и на тај начин успјешно наставља породичну традицију. Повео је Арсенал у 17. минуту голом Ивана Булатовића, изједначио је Бојан Копитовић у 31. минуту. Арсенал поново води голом Голуба у 38. минуту. Игало је изједначило резултат у 50. минуту из пенала, стијелац је био Милош Перовић.

Послије нерјешеног резултата у регуларном дијелу у пенал серији истакао се голман Игала Давид Бјелица који је зауставио шутеве Аргентинца Хулиана Монтенегра и Јована Мирковића. Домаћи шутери на другој страни Милош Перовић, Мило Ђурковић, Андрија Вујичић и Лазар Мучалица били су сигурни и њихово славље, са клупским друговима, је могло да почне.

Пехаре капитену Милу Ђурковићу и голману Давиду Бјелици, који је проглашен за најбољег играча турнира, уручио је предсједник клуба домаћина Зоран Кривокапић.

Пехар је припао и играчима Арсенала за друго мјесто на најстаријем припремном зимском турниру у региону.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here