ИГАЛО И АРСЕНАЛ У ФИНАЛУ 44. ФУДБАЛСКОГ ТУРНИРА МИМОЗЕ

Фото: ФК Игало

Бокељски друголигаши Игало и Арсенал из Тивта, играће сутра (недеља) у финалу 44.  Фудбалског турнира мимозе. Утакмица почиње у 13:00 сати.

Фудбалери Игала побједили су 2:1, у занимљивом и на моменте квалитетном  сусрету, екипу Златибор, члана Прве лиге Србије. Гости из Чајетине су у првом полувремену били бољи ривал и у том периоду повели голом Драгомира Радомана у 17. минуту.

У другом полувремену домаћи фудбалери су преко Бојана Биговића изједначили у 54. минуту, а резервиста Андрија Вујичић  је свој тим одвео у финале поготком у 62. минуту.

Игало је играло у саставу: Бјелица, Дајевић, Петровић, Ђурковић, Мучалица, Кордоба, Море, Биговић, Перовић, Ковачевић, Копитовић. Играли су још: Александар Кулиновић, Грбић, Косаћ, Ђуковић, Радовић,  Стефан Кулиновић, Андрија Вујичић, Урош Вујичић, Раичевић, Поповић и Ђурђевић.

Фото: ФК Игало

За екипу Златибор, који је овом утакмицом завршио припреме у Херцег Новом, су играли: Ђурић, Милорадовић, Врбић, Станић, Марковић, Рмуш, Стаменић, Оиоконикос, Радоман, Јеремић, Милановић. Играли су још: Цветић, Башић, Лучић и Чумић.

У другом полуфиналном сусрету у Тивту домаћи Арсенал био је бољи 6:0 од Реала, члан Српске лиге Запад, из Подунавца код Врњачке Бање. Тон игри сусрета у Тивту дао је троструки стријелац Борис Дошљак који је био нерјешива енигма за одбрану симпатичног тима који носи име славног шпанског клуба. Тивћани су први пут играли Мимозин турнир у тиватском Парку и нису остали дужни својим навијчима, постигли су чак пола туцета голова: Дошљак  у 20., 46., 60. минуту, Марковић (аутогол) у 26., Голуб  84. и Монтенегро у 90. минуту.

Арсенал је играо у саставу: Никчевић, Драгичевић, Мршуља, Тодоровић, Тидиодоровић, Дошљак, Кривокапић, Вујачић, Муховић, Кордић и Мирковић. Играли су још: Немања Делић, Раденовић, Баштрица, Малишић, Голуб, Булатовић, Монтенегро, Ђуришић, Вуковић и Бојанић.

За тим Реала  играли су: А. Лукић, Ђорђевић, Стевановић, Јовановић, Марковић, М.  И. Илић,  М. А. Илић,  Трнавац, Цвијовић, Лазаревић, Ј.Лукић. Играли су још: Миленковић, Белић, Поповић, Варајичић, Ванић, Дрецун, Танасковић, Станојевић, Зајић, Петровић и Симић.

Финална утакмица на програму је сутра (20.2.) од 13:00 сати на стадиону Солила, док  утакмица за треће мјесто ове године неће бити играна.

Турнир мимозе организује ФК Игало од 1973. године.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here