КНЕЗ: ПОНОВНИ СУСРЕТ СА ПУБЛИКОМ НЕОПИСИВ ОСЈЕЋАЈ

Добре забаве данас није мањкало дуж новске ривијере. Концерт је, на платоу пред Домом културе у Ђеновићу, одржао познати црногорски поп пјевач и кантаутор Ненад Кнежевић Кнез. Публика је уживала уз оне старије, свима знане, али и новије хитове са његових албума, а на репертоару су се нашле и композиције других извођача које публика свих узраста воли и зна.

Већ шести пут се дружи са публиком у Херцег Новом у оквиру Празника мимозе, али ово гостовање је посебно, казао је Кнез за РТХН.

– Посебно је зато што смо сви правили паузу, и ми и ви и ово је прави начин да се људи врате манифестацији и дружењу. Има симболике и у томе што смо Празник и ја вршњаци, обоје имамо по 53 године, казао је кроз осмјех.

Послије свих дешавања, забрана, пауза, неописив је осјећај опет бити пред публиком, казао је Кнез и најавио нову баладу већ крајем следећег мјесеца.

– То је балада „Причај са мном“ на коју сам јако поносан и једва чекам да је подијелим са публиком, а када је чујете, биће вам јасно зашто овако причам о њој, заиста ми је посебна. Аутор сам музике, текст је радио Драган Брајовић Браја, аранжман моја нова екипа младих људи, талентованих са којима ћу и даље сарађивати. Они доносе нови дашак енергије што је одличан осјећај и мислим да ће се допасти и публици, казао је Кнез.

До краја године биће још синглова, а потом и албум који ће заокружити овај период рада.

– Уз баладу ће изаћи и једна бржа ствар у фанки ритму, враћам се својим коријенима. Вајб је сличан композицији „Mia bella signorina“. Потом ће до краја године изаћи још један сингл. То ће значити да сам их прикупио довољно и да је вријеме да их све заокружим једним албумом, најављује Кнез.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here