ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано. На сјеверу ујутру или пријеподне магла и умјерена до повећана ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен и промјењив, пријеподне понегдје умјерен, рјеђе и појачан сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 18 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
У већем дијелу земље саобраћа се по претежно сувим коловозима. У вишим предјелима коловози су мјестимично мокри. Видљивост је по котлинама мјестимично смањена због магле, а на дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима, поготово на дионицама гдје се изводе радови због измијењеног режима вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода, у којима је једна особа задобила теже, а седам особа лакше повреде.

ЗАБРАНА САОБРАЋАЈА
Ради несметаног и безбједног кретања свечане поворке на отварању 53. „Празника мимозе“, вечерас ће од 18:45 до 20:00 сати бити обустављен саобраћај у улицама Сава Илића и Нјегошевој. Забрана се Његошеве и Саве Ковачевића (пицерија “Тач”).

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи данас од 7:45 до 9:15 ће без струје остати дио Херцег Новог око старог града до хотела „Sun resort“, потрошачи око Трга Николе Ђурковића, Рента вила, парка Бока и зграде Општине Херцег Нови.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано 10 летова, а четири су за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7:30, следећи је у 18:45, а компаније „Аir Serbia“ су у 5:15 и у 18:35. Два лета су за Истанбул, по један за Љубљану, Брисел, Беч и Дортмунд. Из Тивта данас само два лета „Аir Serbia“ за Београд – у 8:40 и у 15:20.
ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда касни 45 минута, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 8:10. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.
АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца, „Lalatović travel“ из Модриче и „Банбус“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник. Следеће очекују „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Божур“ из Суботице и „Ласту“ из Београда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here