ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно или дјелимично сунчано. На сјеверу ујутру по котлинама магла или ниска облачност. Вјетар слаб до умјерен, у сјеверним предјелима понегдје и појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 7 дo 17 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног кретања свечане поворке на отварању 53. Празника мимозе, сутра ће од 18:45 до 20:00 сати бити забрањен саобраћај у улицама Сава Илића и Његошева.

Забрана се односи на дионицу од раскрснице улица V Црногорске бригаде и Сава Илића, до раскрснице улица Његошеве и Саве Ковачевића.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. До 7:30 су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала, Лазаро из Бањалуке и Виена из Модриче. У наставку пријеподнева очекују Блу лајн и Јадран експрес из Субтице, Ројалове превознике из Београда и Ниша и Ленс из Новог Сада.

Мјеста има довољно.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома ће бити реализована три лета ка Београду, у 11:00, 15:20 и 15:55 и један ка Истнабулу у 10:25. Са подгоричког су полетјели авиони ка Београду и Истанбулу, у наставку дана су планирана још три лета ка Београду, два ка Истанбулу и један ка Барселони.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по мокрим и клизавим коловозима. По котлинама је због магле мјестимично смањена видљивост. На дионицама које пролазе кроз усјеке могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.

Камионима са приколицом и шлеперима није дозвољено кретање на путном правцу Шавник-Жабљак.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се девет саобраћајних незгода, у којима је једна особа задобила лакше повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here