ГОРАН КАРАН И ЛАПСУС БЕНД ВАС ПОЗИВАЈУ НА ПРАЗНИК МИМОЗЕ

Празник мимозе у Херцег Новом биће свечано отворен 18. фебруара и трајаће до 05. марта, а припремљено је преко 40 забавних, културних и спортских програма.

Чувени Мимозин Маскенбал заказан је за 19. фебруар у Институту Игало, а наступиће музичке звијезде Горан Каран и Лапсус бенд.

-Са сплитских Бачвица вас позивам да 19. фебруара дођете мало до центра „Др Симо Милошевић“, има једна красна дворана у којој ћемо направити маскенбал, и то не под овим маскама против ковида, него под маскама које свако сам себи одабере, поручује Горан Каран.

Уз Карана и Лапсус бенд на маскенбалу ће наступити новски састав Еxодуси, а очекује се велики број појединачних и групних маски.

-Дођите нам у што већем броју да се што боље забавимо, поручује фронтмен и пјевач Лапсус бенда, Емир Аличковић.

Укупан наградни фонд износи 3.700 еура. За најбоље групне маске превиђене су новчане награде – 1000 за прво, 700 за друго и 500 еура за треће мјесто. За најбоље појединачне маске награде износе 700, 500 и 300 еура.

Прва овогодишња Мимозина поворка кренуће 18. фебруара из Игала у 19:00 часова и продефиловати градом до Трга Николе Ђурковића, гдје ће услиједити отварање Празника и концерт Неде Украден од 20:00 часова. Дан касније, 19. фебруара од 10:00 часова на програму је Фешта од мимозе, рибе и вина на херцегновској ривијери, која је традиционално најпосјећенији догађај на фестивалу.

Комплетан програм 53. Празника мимозе можете преузети овдје: https://hercegnovi.me/downloads/Mimoza53.pdf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here