ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ ПРЕДСТАВНИКА НВО У САВЈЕТУ ЗА МЛАДЕ ОПШТИНЕ ХЕРЦЕГ-НОВИ

Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег-Нови објавио је Јавни позив за предлагање члана/чланице представника НВО у Савјету за младе Општине Херцег-Нови.

Из Секретаријата позивају све невладине организације које имају сједиште у Херцег-Новом и статутом утврђене циљеве и дјелатности из области омладинске политике да дају предлоге за члана/чланицу Савјета за младе.

Савјет за младе је стручно-савјетодавно тијело коме је циљ подстицање и унапријеђење развоја омладинске политике на локалном нивоу, јачање сарадње и унапријеђење положаја младих, заступање права, потреба и интереса младих у складу са принципима равноправности и активизма, као и спровђење других задатака из области омладинске политике. Савјет се бира на период од четири године.

Пријаве са комплетном документацијом треба доставити у року од 14 дана од објављивања Јавног позива, у затвореној коверти са назнаком „Савјет за младе“, на адресу Општине Херцег-Нови, Трг маршала Тита 2, или непосредно на шалтеру Грађанског бироа Општине.

Више о условима које морају да испуне предлагачи, као и о неопходној документацији и начинима подношења пријава можете прочитати на линку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here